Büyü ile Etki Altına Almak

0
792

Büyü ile Etki Altına Almak

Özel ritüeller sayesinde, istenilen kişileri büyü ile etki altına almak mümkündür. Bunda tercih edilen büyü türünün payı büyüktür. Bazı büyüler sadece etki altına alabilmek amacıyla yapılır. Bu büyüler çoğunlukla seven kişilerin sevdiklerine yaptıkları büyülerdir. Özellikle aşk büyüsü ya da bağlama büyüsü en yaygın etki altına alma büyülerdir.

Bunun için mutlaka işini bilen medyumlardan yardım almak gerekir. Eğer ki kişi bu büyüleri kendisi yapmaya kalkarsa, kendisi de büyüden etkilenir. Yapılan büyülerin etkisi çok kuvvetlidir. Kısa sürede de başarıya ulaşılmasını sağlar. İyi bir medyum tarafından yapılırsa kolaylıkla karşı tarafı etki altına alabilirsiniz.

Büyü Yapma Yolları Nelerdir?

Büyü yapmak için farklı yollar vardır. Büyü yapma yollarından en yaygın olanlarının arasında muskaya yazma yöntemi vardır. Diğer yöntemlere nazaran muskaya yazılan büyülerin etkileri daha fazladır. Muskaya yazarak büyü yapılabilmesi için ilk olarak büyücü yapılacak olan büyüyü kâğıda yazar. Ayrıca kişinin ismini de yazar.

Daha sonra bunu muska şekline getirir. Bu muska iyi bir şekilde saklanırsa etkisi devam eder. Fakat bir şekilde açılırsa mutlaka etkisi kaybolur. Bu yöntem sayesinde büyü yapılacak olan kişiyi etki altına alabilmek daha kolaydır. Fakat bu muskanın kişinin mutlaka evinde olması gerekir.

Büyülerin Etkileri Arttırılabilir Mi?

Yapılan büyülerin hepsinde belli bir etki süresi vardır. Bu süreler geçtiği zaman etkisi de kaybolur. Büyünün etkisi kalmadıktan sonra büyü yapılan kişinin de davranışları normale döner. Tesir sürelerinin ve etkilerinin arttırılabilmesi için, mutlaka yeniden yapılması gerekir.

Ayrıca ek büyülerde yapılabilir. Örnek olarak bir kişiye aşk büyüsü yaptırılıyorsa, etkisini arttırabilmek adına bağlama büyüsünün de yapılması gerekir. Böylece o kişinin daha uzun süre bağlı kalması sağlanabilir. Bir kişiye ne kadar çok büyü yapılıyorsa, o kişi o kadar çok büyünün etkisi altında kalabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here